Ce este ProFhilo?

ProFhilo este un tratament injectabil de remodelare a pielii care conține una dintre cele mai mari concentrații de acid hialuronic de pe piață, special formulat pentru persoanele a căror piele este lipsită de volum și elasticitate. Livrarea unor concentrații mari de acid hialuronic în stratul dermic al pielii stimulează producția de colagen și elastină pentru a îmbunătăți semnificativ calitatea pielii, a diminua liniile și ridurile și pentru a contura fața. ProFhilo este o adevărată descoperire în medicina anti-îmbătrânire.

Cum funcționează ProFhilo?

Procedura este cu adevărat simplă

  • La consultația dvs. inițială, medicul dermatolog vă va verifica dacă sunteți potrivit pentru procedură și dacă există contraindicații medicale. Lucrul bun despre ProFhilo este că nu există cu adevărat limitări superioare de vârstă și există foarte puține contraindicații, deoarece procedura este minim invazivă.
  • Pielea este curățată înainte de a injecta lichidul care stimulează colagenul în cinci puncte cheie de pe față, începând cu fiecare parte chiar lângă urechi, apoi până la pliul nazolabial (ridurile din jurul gurii), bărbie, sub ochi și pe vârfurile obrajilor. ProFhilo este plasat în fiecare parte a feței.
  • Procedura creează o senzație de usturime neplăcută care durează în jur de 20 de secunde. Deci, înainte să știți, totul s-a terminat. Fără urme vizibile de injecții multiple, nu este nevoie de timp de repaus, astfel încât să vă puteți întoarce direct la treburile zilnice!
  • Rezultatele sunt vizibile după doar 2 ședințe la 4-6 săptămâni distanță. Rezultatele tratamentului durează până la șase luni.

Beneficii ProFhilo

Tratamentul cu ProFhilo îmbunătățește tonusul pielii, textura, hidratarea și strălucirea generală. Poate ajuta la creșterea fermității și elasticității și la promovarea pielii mai sănătoase și cu aspect mai moale. ProFhilo este cel mai frecvent utilizat pentru zonele feței, dar poate fi folosit și pentru întinerirea gâtului, decolteului, brațelor, genunchilor și mâinilor. Datorită purității ridicate și absenței aditivilor, acest tratament oferă o mai mare siguranță și, prin urmare, reduce efectele secundare ale umflăturilor și vânătăilor. Un alt beneficiu este că ProFhilo nu schimbă forma feței precum materialele de umplere dermice, ci creează un aspect natural proaspăt și catifelează liniile fine și ridurile.

Te așteptăm la clinica pentru un consult

 

Tratament Rejuvenare Faciala ProFhilo

*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.