R1aesthetic by Raluca Harnagea

Slimming face cu toxină botulinică

Această intervenție este destinată tuturor persoanelor care doresc o subțiere a feței, o reconturare și redefinire mandibulară.

Avem mai multe opțiuni pentru a realiza acest lucru însă în urma consultatiei vom decide ce se potrivește cel mai bine pentru fizionomia dvs. și rezultatul final să fie pe măsura așteptărilor.

Tratamentul cu toxină botulinică pentru mușchiul maseter reprezintă una dintre opțiuni. Se injectează toxina botulinică la nivelul mușchiului maseter pentru a relaxa zona temporar și astfel se produce un efect de slimming face.

Pe lângă beneficiile estetice ale acestei proceduri, enumerăm și unul medical:

  • tratarea bruxismului (scrâșnirea dinților în timpul nopții).

Efectele procedurii sunt vizibile după 15-21 de zile, fiind un muchi puternic este nevoie de timp pentru a se instala un rezultat final.

Intervenția nu durează mai mult de 15 minute, nu este dureroasă, se recomandă retuș la 6-9 luni în funcție de particularitățile cazului.

Slimming face cu fire resorbabile

O altă opțiune de slimming face este cea realizată cu fire resorbabile. Aceste 2 proceduri pot fi combinate pentru un efect maxim. Procedura cu fire de asemenea este nedureroasă pentru că se efectuează doar sub anestezie locală.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golÎnapoi în shop