R1aesthetic by Raluca Harnagea

Skin Booster Tratament

Un ten perfect întins, fără riduri, semne post acneice sau deshidratat este visul oricărei femei!

Specialiștii în frumusețe au creat “izvorul tinereții”, așa cum ne place nouă, esteticienilor, să spunem.

Este vorba despre Skin Booster, un produs injectabil care conține acid hialuronic (AH) stabilizat, cu structura asemănătoare celui din piele, dar prelucrat astfel încât să dureze mai mult.

Skin Booster este un produs fluid și elastic, creat să fie injectat în dermul mijlociu și profund pentru a reface stratul de AH la acest nivel, care scade cantitativ cu fiecare an de viață. A fost dovedit științific că, în interiorul pielii, acest produs va realiza o hidratare profundă, iar la exterior se constată o îmbunătățire vizibilă a texturii pielii, diminuarea ridurilor superficiale, creșterea luminozității și o suprafață mai uniformă. Deoarece, în timp, injectarea acestui produs crește tonusul și elasticitatea tegumentului, se va observa și un ușor efect de lifting.

Cheia acestui tratament stă în redarea stării de hidratare optimă. După vârsta de 25 de ani, sinteza de AH scade anual. Acidul hialuronic este o polizaharidă cu o mare capacitate de a reține apă, diminuarea acestui component al pielii ducând la deshidratare.

Din cauza deshidratarii se inactivează enzimele implicate în complexele reacții biochimice din piele, accentuandu-i devitalizarea. Redarea unei stări de hidratare optimă este posibilă doar prin refacerea cantității de AH, ceea ce va duce la reactivarea enzimelor și repornirea reacțiilor de sinteză. De asemenea, refacerea stratului de AH contribuie la creșterea sintezei și la îmbunătățirea nutriției fibrelor de colagen și elastină.

Beneficiul său principal, în afară de corectarea unor inestetisme, este “boost”-ul pe care îl dă funcționării pielii, iar acest efect de revitalizare s-a menținut chiar și la 3 ani post-injectare.

Skin Booster
0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golÎnapoi în shop