R1aesthetic by Raluca Harnagea

Santurile nazogeniene sunt sunt ridurile de expresie care se intind de la baza nasului pana la comisura buzei (colturile gurii), fiind mai evidente in momentul cand zambim. 

De ce se formeaza? 

Aceste riduri sunt prezente la toate lumea, insa ele devin mai evidente atunci cand scade volumul facial, pierdem in greutate, expunere indeungata la soare/solar, pot fi generice, dobandite (motiv pentru care unele persoane simt ca au aceste riduri dintotdeauna), si inaintarea in varsta reprezinta unele dintre motive. 

In ce consta procedura? 

In clinica noastra este o procedura care se efectueaza in fiecare zi, tocmai de aceea consideram ca este o procedura simpla care se efectueaza sub anestezie locala topica. Se poate lucra pe canula (un ac atraumatic) sau pe ac in functie de caz si recomandarea medicului. Referitor la cantitate, de obicei se incepe cu 1 ml, urmand ca in functie de particularitatea cazului sa se adauge ulterior in alta sedinta pentru a nu forta tesutul. 

Remanenta produsului la acest nivel este destul de indelungata 9-12 luni daca vorbim despre acid hialuronic iar  efectele sunt vizibile imediat, 

18 luni cu hidroxiapatita de calciu, sau 24 de luni cu Ellanse. 

Recomandam aceasta interventie impreuna cu volumizarea pometilor (pentru a reface proiectia pe osul zigomatic) dupa o consultatie cu medicul in cadrul clinicii si de asemenea sa respectati indicatiile medicului care efectueaza procedurile. 

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golÎnapoi în shop