R1aesthetic by Raluca Harnagea

Mainile sunt poate cea mai expusa parte o corpului nostru, impreuna cu fata, gat si decolteu. 

Daca pacientii au ca prima initiativa tratamentul ridurilor si pielii de la nivelul fetei, celelalte parti ale corpului sunt complet neglijate, ba mai mult , mainile sunt considerate a fi pe ultimul plan atunci cand vine vorba de tratamente estetice. 

De ce trebuie sa avem grija si de mainile noastre? 

Raspunsul este simplu, pentru ca activitatile de zi cu zi, spalatul pe maini cu sapun obisnuit, folosirea dezinfectantelor pe baza de alcool, expunerea prelungita la soare, diverse traumatisme la acest nivel, reprezinta doar cativa dintre factorii externi cauzatori de stres care afecteaza pielea de la nivelul mainilor. 

Odata cu inaintarea in varsta, atat pielea de la nivelul fetei, cat si pielea de la nivelul mainilor se subtiaza, isi pierde din colagen si elasticitate, iar tesutul subcutanat scade din volum. 

In ce consta procedura de rejuvenare a mainilor? 

Tratamentul pentru intretinerea pielii de la nivelul mainilor nu este o interventie dificila, este realizata sub anestezie topica, iar produsul injectat contine lidocaina pentru a minimaliza orice disconfort pentru pacient. 

Exista mai multe substante care poti fi folosite, de aceea in urma unei consultatii vom decide ce se potriveste mai bine pentru pielea dvs, pentru ca rezultatatele sa fie la nivelul asteptarilor. 

Se spune ca si mainile tradeaza varsta. Noi nu facem decat sa confirmam acest lucru, de aceea recomandam sa aveti grija de orice parte a corpului dvs in egala masura, cu atat mai milt in cazul mainilor. 

La intrebarea: cate persoane se adreseaza clinicii pentru acest tratament? Cred ca raspunsul este 5%, adica foarte mic, in comparatie cu procedurile efectuate la nivelul fetei. 

Deci interventia de rejuvenare a mainilor de cele mai multe ori este recomandata de catre noi in clinica acolo unde exista indicatie, iar pacientele sunt de obicei multumite si fericite ca au primit atentie de care aveau nevoie. 

Informatia conteaza foarte mult in ceea ce priveste atat medicina generala cat si medicina estetica, tocmai de aceea specialiastii Clinicii R1 Aesthetic va stau la dispozitie in caz ca aveti intrebari. 

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golÎnapoi în shop