R1aesthetic by Raluca Harnagea

Este dificil să găsești o persoană care să nu fi auzit despre procedura de injectare a buzelor prin injectare cu acid hialuronic. Tehnologia populară de înfrumusețare atrage cu ușurință, eficiență și siguranță sexul feminin si nu numai. Câteva injecții locale sunt suficiente (fără bisturiu și reabilitare complexă), pentru a face buzele să pară mai hidratate si voluminoase. Gândindu-se la conturare, și înainte de prima injectare cu acid hialuronic, fiecare femeie își pune întrebări precum „cât timp rămâne acidul hialuronic în buze!” sau dacă ”va dispărea efectul mult așteptat după câteva săptămâni?”. De regulă, efectul primei injectări durează mai putin pentru ca organismul nu este obisnuit cu substanta si se va absorbi mai repede decat in mod normal. 

Prima injectare buze cu acid hialuronic

Durata efectului procedurii depinde în întregime de respectarea de către pacientă a instrucțiunilor post injectare si de asemenea de tesutul pacientei. De regulă, principalele tabuuri se referă doar la primele zile sau săptămâni după injectarea cu acid hialuronic (de exemplu, interzicerea băuturilor calde, restricții privind tratamentele spa și activitatea fizică). Scopul lor principal este de a preveni dezvoltarea diferitelor complicații și distribuția neuniformă a gelului în țesuturi.

Efectul buzelor voluminoase va dura mai mult dacă menții un echilibru complet de apă al corpului (trebuie să bei până la 2 litri de apă pe zi), dacă nu mănânci alimente care cresc metabolismul; dacă limitezi vizitele la plajă și la saună si evitarea antiinflamatoarelor (pastilele pentru durere). 

Marirea buzelor cu acid hialuronic este o metodă populară pentru modelarea conturului și volumul buzelor, precum și pentru întinerirea zonei din jurul gurii. Metoda se efectuează cu injectări cu acid hialuronic care formează volum. 

Este dureroasă procedura?

Introducerea substantelor de volumetrie si hidratare  are loc sub anestezie locală, noi in clinica efectuam 99% anestezie injectabila (ca la stomatolog), iar disconfortul si durerea vor disparea complet.  În general, procedura este nedureroasă, deoarece locul este anesteziat.

Cât durează intervenția?

Procedura nedureroasă durează mai puțin de 10-15 minute. Durează doar 7-10 zile pentru a se reface complet pielea și membrana mucoasă, iar rezultatul corecției estetice se păstrează de la cateva saptamani pana la cateva luni, daca discutam despre prima injectare. Dupa mai multe interventii organismul se va obisnui cu substanta injectata, iar remanenta poate creste chiar si pana la cativa ani. 

Care este remanența?

Dacă dorești un volum mai mare după prima injectare, se recomandă un touch-up la 6-8 săptămâni,  din momentul primei proceduri. La primele două injectări remanența la nivelul buzelor este mai mică și acest lucru se datorează buzelor care sunt mereu în mișcare. Din acest motiv, acidul hialuronic se retrage mai repede.

Prima injectare

În primul rând, pacienta trebuie să vină la o consultație cu specialistul, care va efectua un examen, va identifica posibilele contraindicații și modalități de a le elimina. Apoi, specialistul selectează substanta potrivita , în conformitate cu dorințele pacientei iar procedura se efectueaza in aceeasi zi cu consultatia. Respectarea regulilor și recomandărilor prescrise de medic te vor ajuta să obții efectul maxim și să îl păstrezi cât mai mult timp posibil. În același timp, la prima injectare pe pielea buzelor pot apărea umflarea sau roșeața și nu trebuie să-ți faci griji, deoarece acestea sunt reacții acceptabile la procedură, care vor trece după câteva zile. Sa aveti in vedere ca majoritatea persoanelor aflate la prima injectare dezvolta echimoze (vanatai), sunt absolut normale, dar acestea se vor remite spontan cu ajutorul cremelor special create pentru aceasta conditie. 

Fă-ți o programare pentru prima injectare cu acid hialuronic la ralucaharnagea.ro, dacă vrei să ai buze mai voluminoase, mai hidratate si in perfecta armonie cu fizionomia ta. 

Programează-te acum la o procedura de injectare cu acid hialuronic!

Prima injectare buze cu acid hialuronic
0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golÎnapoi în shop