Mărirea Buzelor cu Acid Hialuronic

Probabil una dintre cele mai solicitate proceduri de către paciente, fie că este vorba despre volumizare, hidratare sau corecție de asimetrii.

Recomandăm mărirea buzelor să fie efectuată cu acid hialuronic, fiind o substanță temporară (se absoarbe în timp), în locul substanțelor permanente (silicon).

Procedura este sigură din toate punctele de vedere, mereu asigurăm pacientele la prima injectare că în cazul în care nu sunt mulțumite de procedură, acidul hialuronic are antidot (hialuronidaza), iar buzele revin la forma lor inițială (nu s-a întâmplat până acum să dizolvăm acidul injectat, ci doar menționăm acest lucru pentru confortul pacientelor aflate mai ales la prima injectare).

Este dureroasă procedura? 

Răspunsul este da, este dureroasă dacă este efectuată fără anestezie.

Din fericire, în clinica noastră se efectuează anestezie intraorală în 99% din cazuri (ca la stomatolog) astfel încât intervenție este realizată fără ca pacientul să simtă nici un fel de disconfort, iar medicul își poate efectua procedura fără probleme.

Cât durează intervenția? 

În funcție de experiența medicului, procedura poate dura mai mult sau mai puțin, în principiu 15-30 de minute.

Care este remanența? 

Din păcate, remanența la nivelul buzelor este mică la primele 2 injectari, tocmai de aceea noi recomandăm un plan de tratament care să fie respectat de către pacienți, după care acidul va rezista din ce în ce mai mult, se va efectua doar un touch up la 6-12 luni, în funcție de organismul fiecăruia.

Unul din motivele pentru care remanența este mică față de alte zone ale feței, este faptul că buzele sunt o parte mobilă, vorbim, mâncăm, iar acidul hialuronic se resoarbe mai repede.

Trebuie să specificăm faptul că pacientele care beneficiază de mai mulți ani de această intervenție la nivelul buzelor, acidul poate rămâne la acest nivel chiar și 2-3 ani.

Prima injectare 

Ne adresăm în special persoanelor aflate la prima injectare deoarece ele se documentează cel mai mult, ceea ce este foarte bine, încurajăm ca toate pacientele să fie bine informate.

Așadar, atunci apelați la această intervenție, este foarte important să aveți bineînțeles și informații corecte.

  • Remanența la prima injectare este așa cum am specificat mai sus mică.
  • Buzele vor prezența un edem inflamator în ziua injectării și câteva zile după, mai ales a doua zi dimineața.
  • Nu trebuie să vă îngrijorați, este perfect normal, nu trebuie să aplicați gheață decât la recomandarea medicului, de cele mai multe ori ajută doar cremele antiinflamatoare care au fost prescrise din clinică (Cele pe bază de arnică, heparină, lactoferină).
  • Este posibil câteva zile să nu fie forma mult visată din cauza edemului și a traumatismului provocat de ac sau de canulă, tocmai de aceea vă rugăm să aveți răbdare 10-14 zile.
  • Prezența echimozelor (a vanatailor), uneori a hematoamelor mici-mari este absolut normală atunci când lucrăm cu acul, acestea vor trece în câteva zile.
  • Doar la prima injectare veți simți un mic disconfort, după care o să vă obișnuiți cu toate etapele procedurii și cu siguranță răspunsurile la întrebări le veți ști deja pentru următoarea procedură.

Recomandăm mereu să respectați indicațiile medicului care vă efectuează procedurile.

Programează-te acum la o procedura de injectare cu acid hialuronic!

Încărcare...