R1aesthetic by Raluca Harnagea

Ce este lipoliza?

Lipoliza injectabilă este o procedură non-invazivă prin care se elimină depozite localizate de țesut adipos.

Acest tratament se adresează persoanelor care au probleme pe zone de dimensiuni mici și mijlocii cum ar fi: barbie dublă, grăsimea de pe brațe și genunchi, iar pentru zonele mari cum sunt abdomenul și coapsele. Este necesar o consultație înainte pentru a vedea dacă se pretează pentru acest tip de tratament sau trebuie o intervenție chirurgicală.

❌Spre deosebire de o intervenție chirurgicală, acesta este un tratament care nu necesită timp de recuperare, se folosește anestezie topică înainte sau combinată cu substanțele injectate pentru a elimina orice disconfort.

Tratament lipoliza

Tratamentul constă în 3-5 ședințe în primele 2 sesiune la interval de 2 săptămâni, iar ultimele la interval de 6 săptămâni (se folosesc combinații personalizate cu o putere mai mare de ardere în funcție de organismul dumneavoastră.

Rezultatele se observă în câteva săptămâni, cu drenarea intensivă a zonei tratate, prin stimularea sistemului limfatic și hidrolizarea trigliceridelor în adipocite.

De asemena, această procedură are rolul de a îmbunătăți microcirculația sângelui și a capilarelor.

La locul de injectare va fi un edem pentru câteva zile și de asemenea se pot simți zone de îndurare, o durere asemănătoare unei febre musculare sau noduli la palpare care dispar prin masaj în câteva săptămâni.

Lipoliza
0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golÎnapoi în shop