R1aesthetic by Raluca Harnagea

Augumentarea buzelor cu un filler dermal cu acid hialuronic este o procedură cosmetică care vă poate oferi buze mai voluminoase și mai atrăgătoare. În prezent, cea mai folosiă metodă de mărire a buzelor presupune utilizarea unui filler dermal injectabil. Există mai multe tipuri de fillere dermice care pot fi injectate în buze și în jurul gurii, dar cele mai comune fillere sunt cele care conțin substanțe similare cu acidul hialuronic. Acidul hialuronic este o substanță naturală care se găsește în organism, iar fillerele dermice cu acid hialuronic ajută la creșterea volumului buzelor. Până nu demult, principalele metode de augumentare a buzelor erau injecțiile cu grăsime și implanturile, dar aceste metode nu mai sunt folosite în prezent, deoarece rezultatele variază și există un risc mai mare de efecte secundare. În schimb, fillerele cu acid hialuronic pot îmbunătăți aspectul buzelor, contribuind la forma lor, la structură și la volum. 

După injectarea buzelor cu acid hialuronic

Efectele acidului hialuronic injectabil durează, de obicei, în jur de 8 luni, iar după această perioadă de timp vor fi necesare mai multe injecții pentru a vă menține volumul buzelor. În ceea ce privește efectele secundare ale fillerelor cu acid hialuronic, acestea sunt temporare și ar trebui să dureze doar câteva zile. Printre efectele secundare se numără sângerare locală, vânătăi și umflare, roșeață și sensibilitate la locul injectării. Dacă vă confruntați cu umflare extremă sau cu febră, adresați-vă imediat medicului dermatolog.  Pe de altă parte, fillerele cu acid hialuronic prezintă mai multe beneficii. Odată injectat, gelul din filler susține și modelează țesuturile buzelor. Cantitatea de substanță injectată poate fi controlată, astfel încât medicul are un control mai bun asupra volumului buzelor. Injecțiile pot fi administrate treptat pe parcursul mai multor ședințe până la obținerea rezultatelor dorite. În comparație cu alte substanțe pe care le conțin celelalte fillere dermice, acidul hialuronic injectabil cauzează mai puține vânătăi și umflături. Trebuie menționat faptul că rezultatele sunt relativ de lungă durată, dar nu permanente. Deoarece fillerele dermice cu acid hialuronic sunt realizate din substanțe similare cu cele găsite în organism, este puțin probabil ca acestea să provoace o reacție alergică. Totuși, dacă sunteți alergică la lidocaină, menționați acest aspect medicului dermatolog. 

Cum se realizează mărirea buzelor cu acid hialuronic?

Numai un dermatolog certificat poate efectua mărirea buzelor cu acid hialuronic, de aceea pentru a fi sigură de succesul rezultatelor, este recomandat să optați pentru serviciile oferite de un medic calificat și cu experiență. R1 Aesthetic Clinic oferă servicii de augumentare a buzelor cu acid hialuronic în condiții maxime de siguranță, Dr. Raluca Harnagea fiind un medic dermatolog certificat și cu experiență în administrarea injecțiilor cu acid hialuronic. Mărirea buzelor cu acid hialuronic injectabil poate fi efectuată rapid în cabinetul medicului dermatolog. Înainte de injectare, medicul va aplica un agent local de amorțire pentru a ușura disconfortul. Se poate administra și anestezie pentru amorțirea completă a buzelor. După marcarea cu atenție a zonelor care urmează să fie injectate, se folosesc ace foarte fine pentru a se injecta substanța în buze. Rujurile și alte produse pentru buze sunt cel mai bine de evitat după procedură. Ar trebui să puteți observa o diferență imediat, iar după vindecare, buzele ar trebui să se simtă naturale. 

Programează-te acum la o procedura de injectare cu acid hialuronic!

La ce să te aștepți după injectarea buzelor cu acid hialuronic?
0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golÎnapoi în shop