R1aesthetic by Raluca Harnagea

Intraceuticals

Pentru ce este tratamentul Intraceuticals?

Intraceuticals este o terapie de infuzie de oxigen ce folosește o tehnologie de înaltă presiune pentru a livra o soluție de infuzie de oxigen și ingrediente de înaltă calitate direct la nivelul pielii. Acest tratament are ca scop îmbunătățirea structurii și a texturii pielii, în timp ce ajută la reducerea liniilor fine și ridurilor, la diminuarea petelor pigmentare și la prevenirea îmbătrânirii pielii.

Este ideal pentru oricine își dorește să obțină un ten mai neted, mai luminos și mai tânăr.

Intraceuticals Intraceuticals Intraceuticals

Cum funcționează Intraceuticals?

Tratamentul Intraceuticals funcționează prin utilizarea tehnologiei de infuzie a oxigenului pentru a aplica un ser cu ingrediente active direct pe piele. Acest ser este format din ingrediente precum acid hialuronic, vitamine și antioxidanți, care ajută la hidratarea și revitalizarea pielii.

În timpul tratamentului, serul este aplicat pe piele folosind un dispozitiv cu infuzie a oxigenului, care livrează un flux constant de oxigen și ser direct pe piele. Această tehnologie permite ingredientelor active din ser să fie absorbite profund în straturile pielii, unde pot fi eficiente în îmbunătățirea aspectului și stării pielii.

Tratamentul Intraceuticals este non-invaziv și nu necesită timp de recuperare sau îngrijire specială după procedură. Rezultatele pot fi vizibile imediat după tratament, cu o piele mai hidratată, mai netedă și mai radiantă. Pentru a obține rezultate optime, se recomandă efectuarea unui pachet de mai multe tratamente.

Depunerea acidului hialuronic în 3 straturi

Depunerea acidului hialuronic în 3 straturi se referă la tehnica utilizată în tratamentele cu acid hialuronic pentru a oferi o hidratare profundă și un aspect mai tânăr al pielii.

În această tehnică, acidul hialuronic este aplicat în 3 straturi distincte pe piele, fiecare strat având un grosime diferită și o concentrație diferită de acid hialuronic.

 1. Primul strat se aplică pentru a hidrata profund stratul superior al pielii și pentru a pregăti pielea pentru straturile următoare.
 2. Al doilea strat se aplică pentru a corecta ridurile fine și a îmbunătăți textura pielii.
 3. Ultimul strat se aplică pentru a umple ridurile adânci și pentru a oferi o formă mai tânără și mai plină a pielii.

Aceste straturi de acid hialuronic lucrează împreună pentru a hidrata și revitaliza pielea, oferind un aspect mai tânăr și mai luminos. Depunerea acidului hialuronic în 3 straturi poate fi realizată prin diverse tehnici, inclusiv prin injectare, prin tratamente cu laser și prin tehnologia de infuzie a oxigenului utilizată în tratamentele Intraceuticals.

Kitul de produse de îngrijire pentru acasă cuprinde:

Tratamentul cu Intraceuticals poate fi efectuat acasă. Puteți achiziționa kitul special pentru tratament la domiciliu care conțin produse de îngrijire Intraceuticals și instrucțiuni pas cu pas. Produsele care pot fi utilizate acasă sunt:

 • Gelul demachiant Rejuvenate – curăță delicat tenul de machiaj și elimină impuritățile
 • Gelul hidratant Rejuvenate – asigură pasul 2 în procesul de depunere a acidului hialuronic și hidratează intens tenul
 • Cremă hidratanta Rejuvenate – asigură pasul 3 în procesul de depunere a acidului hialuronic, asigurând hidratarea pielii și tonifierea acesteia
 • Gelul special pentru ochi – cu o textură specială, bogată în acid hialuronic și nutrienți, acest gel are grijă de aspectul pielii din jurul ochilor, prevenind riduril și cearcănele

Motive pentru a încerca Intraceuticals

Există mai multe motive pentru a încerca tratamentele cu Intraceuticals, printre care:

 • Îmbunătățește textura și aspectul pielii: Tratamentul Intraceuticals poate ajuta la redarea finită și luminoasă a pielii, astfel încât să arate mai tânără și mai luminată.
 • Reduce petele maronii și petele întunecate: Acest tratament poate reduce petele maronii și petele întunecate de pe față, făcând pielea mai uniformă.
 • Reduce liniile fine și ridurile: Prin oxigenarea pielii, tratamentul Intraceuticals poate ajuta la reducerea liniilor fine și a ridurilor.
 • Reduce inflamația și iritația: Acest tratament poate ajuta la reducerea inflamației și a iritației, precum și la reducerea roșeții și a iritației cauzate de alergii, acneea sau expunerea la soare.
 • Reduce petele de vârstă: Tratamentul Intraceuticals poate ajuta la reducerea petelor de vârstă, dând pielii un aspect mai tânăr.

Intraceuticals
0
  0
  Coșul tău
  Coșul este golÎnapoi în shop