R1aesthetic by Raluca Harnagea

Procedurile pentru întreaga față sunt recomandate pentru orice vârstă 25+ în funcție de nevoile fiecăruia.

Odată cu trecerea timpului structura osoasă se modifică, colagenul după 20-25 de ani nu se mai produce în cantități mari, din contra, se consumă mai mult decât se produce.

Înainte, aceste tratamente erau recomandate persoanelor 30+ iar studiile vorbeau că după această vârstă încep să apară ridurile fine, de expresie, însă trăim alte vremuri, în care factorii externi afectează destul de mult pielea noastră, de la stresul cotidian până la poluarea și alimentația din zilele noastre.

Motiv pentru care toxina botulinică se recomandă uneori chiar și după vârstă de 20 de ani pentru a preveni apariția ridurilor profunde (acolo unde este indicație).

Procedurile care se pot realiza în cadrul unui Full Face în clinica noastră sunt următoarele:

  1. etajul superior (corectarea tâmplelor când este cazul)
  2. etajul mijlociu al feței, volumizarea și conturarea pomeților, corecția cearcănelor și a șanțurilor nazogeniene
  3. ultimul pas este reconturarea mandibulară și augmentarea mentonieră acolo unde avem indicație

Toate aceste proceduri se pot realiza într-o singură zi, sau în ședințe separate în funcție de cum dorește pacientul sau de ce nu și în funcție de bugetul pe care îl dispune.

Tehnicile de injectare sunt personalizate pentru fiecare fizionomie, tip de țesut, structură osoasă, astfel încât rezultatele să fie la înălțimea așteptărilor dvs.

Remanența procedurilor este de obicei îndelungată, în clinica noastră se lucrează doar cu produse premium, efectele adverse sunt rar raportate.

Referitor la recuperarea după un full face, depinde foarte mult de bagajul genetic al pacientului, dacă a efectuat tratamente cu anticoagulante recent, sau cu antiinflamatoare, echimozele (vânătăile) apar doar în aceste cazuri.

În rest, lucrăm 80% pe canulă (ac atraumatic) astfel încât minimalizăm cât se poate riscul afectării vasculare.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golÎnapoi în shop