R1aesthetic by Raluca Harnagea

Asimetriile la nivelul buzelor pot fi constituționale sau dobândite după proceduri estetice eșuate.

Pot fi eșuate din mai multe motive, printre care amintim:

  • tehnica greșită de injectare
  • acidul hialuronic este ales incorect pentru tipul dvs. de țesut (acidul hialuronic poate fi cu grad de cross-linkare mic/mare, greutate moleculară mică/mare, în consecință, același tip de acid nu se potrivește mereu la 2 persoane diferite, de aceea recomandăm o consultaţie la medicul de specialitate înainte de procedură)
  • uneori chiar organismul pacientei este de așa natură că acidul migrează (mai des la nivelul comisurii buzelor)

De cele mai multe ori, în cadrul clinicii se recurge la hialuronidaza (substanță care dizolvă acidul hoaluronic nedorit) în cazul în care buzele prezintă asimetrii importante care nu pot fi corectate, sau când acidul hialuronic este migrat din buze.

Corectarea asimetriei buzelor

În cazul asimetriilor constituționale, ele se vor rezolva pe parcursul mai multor injectări atunci când discutăm despre prima injectare deoarece acidul hialuronic se resoarbe mai repede la început, urmând ca remanența să fie mai mare ulterior, dacă se respectă schema de tratament impusă de către medic.

În ambele cazuri nu trebuie să vă îngrijorați, vă aflați pe mâini bune în cadrul clinicii noastre, problemele vor fi rezolvate.

Este substanțial să vă informați cu privire la medicul care efectuează injectarile la nivelul feței dvs., la produsele care sunt utilizate, confortul și siguranța dvs. sunt importante pentru noi.

Programează-te acum la o procedura de injectare cu acid hialuronic!

Corecție asimetrie buze
0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golÎnapoi în shop