R1aesthetic by Raluca Harnagea

Acidul hialuronic este tratamentul natural pentru buze și pentru pielea ridată. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, cu toții suntem supuși semnelor inevitabile ale îmbătrânirii, printre care piele lipsită de fermitate, riduri adânci și buze subțiri. Din fericire, natura ne-a oferit o substanță care poate șterge ani de zile de pe fețele noastre. S-ar putea spune că fântâna naturală a tinereții este acidul hialuronic. 

Ce este acidul hialuronic?

Deși nu putem să bem acid hialuronic pentru a deveni pe loc mai tineri, această substanță poate fi injectată acolo unde se dorește mai multă hidratare, fermitate și volum. Din acest motiv, acidul hialuronic injectabil este tratamentul cel mai popular pentru mărirea și hidratarea buzelor. Această substanță este atât de utilizată, deoarece se găsește în mod natural în organism, în special la nivelul articulațiilor și ochilor. Acidul hialuronic este foarte atras de apă și se leagă de apă, ceea ce îi permite să lubrifieze părțile corpului care se mișcă, acționând totodată ca un hidratant, menținând pielea moale, suplă și hidratată. Motivul pentru care este necesar să apelăm la medicul dermatolog pentru a primi un tratament cu acid hialuronic injectabil este acela că pe măsură ce înaintăm în vârstă, corpul nostru nu mai produce o cantitate suficientă de acid hialuronic, ceea ce duce la riduri, piele uscată și buze subțiri. Deoarece acidul hialuronic este atât de eficient, Dr. Raluca Harnagea oferă tratamente cu acid hialuronic injectabil pentru augumentarea buzelor la R1 Aesthetic Clinic. Cu o vastă experiență în administrarea acidului hialuronic injectabil atât pentru buze, cât și pentru pliurile nazolabiale și pentru alte tratamente faciale, R1 Aesthetic Clinic este alegerea principală a multor cliente. Efectele se mențin până la 8 luni după un singur tratament, iar un alt avantaj este acela că vă puteți întoarce imediat la activitățile zilnice. 

Cum acționează acidul hialuronic și cât timp se mențin rezultatele?

Acidul hialuronic utilizat în industria frumuseții umple fizic ridurile și buzele cu apa pe care o atrage. Rezultatul este o piele moale și suplă și buze hidratate și augumentate care arată natural, deoarece tratamentul este natural. Acidul hialuronic ajută, de asemenea, la hidratarea pielii și la declanșarea producției de mai mult colagen, colagenul având rolul de a susține pielea să se repare singură. Sună foarte bine în teorie, dar există deja și foarte multe cercetări care au dovedit efectele pe termen lung ale acidului hialuronic injectabil. De exemplu, studiile efectuate de specialiștii în dermatologie au constat că injecția cu acid hialuronic este eficientă din punct de vedere clinic în lupta împotriva bătrâneții. S-a descoperit că sporește vizibil producția de colagen după doar o lună, iar beneficiile s-au menținut pentru aproximativ 6 luni. Acidul hialuronic local s-a dovedit, de asemenea, a fi foarte eficient. Un alt studiu a concluzionat că aplicarea topică a formulelor cu acid hialuronic a dus la îmbunătățirea semnificativă a hidratării și elasticității pielii și la reducerea semnificativă a adâncimii ridurilor. 

Programează-te acum la o procedura de injectare cu acid hialuronic!

Cât timp se mențin rezultatele dupa mărirea buzelor cu acid hialuronic?
0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golÎnapoi în shop