R1aesthetic by Raluca Harnagea

Întinerirea facială poate fi realizată prin ablația pielii, prin tratamente peeling, cu ajutorul laserului și cu fillere dermale. Fillerul dermal, adică o substanță injectabilă cu rol de umplere, este tratamentul cel mai popular și cel mai solicitat în clinicile de dermatologie datorită simplității procedurii. Cel mai comun tip de filler dermic este un gel injectabil care conține acid hialuronic. Deși acidul hialuronic injectabil se poate utiliza în nenumărate scopuri, cel mai frecvent este folosit pentru augumentarea buzelor. Beneficiile acidului hialuronic injectabil pentru mărirea buzelor sunt mai multe la număr și includ rezultate rapide, un aspect diminuat al ridurilor fine ale pielii buzelor și, desigur, mai mult volum. În continuare sunt folosite și fillerele cu colagen, însă la un procent mai mic de persoane, acidul hialuronic fiind considerat o substanță cu mult mai benefică. 

Cum funcționează acidul hialuronic injectabil?

Particulele de acid hialuronic din aceste fillere dermale sunt aceleași cu particulele produse în mod natural de organismul nostru. Din păcate, pe măsură ce înaintăm în vârstă, corpul nostru nu mai poate produce o cantitate suficientă de acid hialuronic, iar consecințele includ piele lipsită de fermitate, riduri din ce în ce mai adânci, buze subțiri și crăpate. Când este injectat sub pielea buzelor, acidul hialuronic atrage și reține umezeala. Prin urmare, acidul hialuronic injectabil oferă buzelor un aspect mai hidratat, o suprafața a pielii buzelor lipsită de riduri și mai mult volum. Buzele în sine sunt mai pline, mai ferme și, foarte important, naturale. Deoarece acidul hialuronic este atât de benefic și din punct de vedere al sănătății, al confortului, dar și din punct de vedere estetic, R1 Aesthetic Clinic oferă clienților săi mai multe tratamente pe bază de acid hialuronic, inclusiv augumentarea buzelor cu această substanță, dr. Raluca Harnagea având o experiență amplă în administrarea acidului hialuronic injectabil. În București, prețul tratamentului de augumentare a buzelor cu acid hialuronic injectabil începe de la 200 EUR și poate ajunge până 400 EUR în funcție de cantitatea de acid hialuronic injectat. Efectele acestui tratament se mențin până la aproximativ 8 luni, după care vă puteți prezenta din nou la specialistul dermatolog pentru aplicarea altui tratament.

Acid hialuronic sau colagen?

În laborator sunt produse mai multe tipuri de produse de umplere cu acid hialuronic, iar medicul dermatolog va determina care este cel mai indicat pentru tratarea unei anumite zone, de aici și necesitatea de a vă adresa unui medic dermatolog cu experiență. De exemplu, un gel mai greu, mai dens și mai maleabil poate fi potrivit pentru a netezi cutele mai mari, cum ar fi pliurile nazolabiale, dar un compus de gel mai subțire poate funcționa mai bine pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea buzelor. În timp ce fillerele dermale cu colagen pot diminua ridurile în anumite zone ale feței, nu adaugă volum, așa că, în cele mai multe cazuri, colagenul nu este tipul preferat de filler dermal pentru augumentarea buzelor. Pierderea volumului este cea mai frecventă preocupare a femeilor, motiv pentru care acidul hialuronic injectabil este un tratament deosebit de apreciat. Fillerele cu acid hialuronic vin sub mai multe forme, diferența având de-a face cu grosimea și consistența gelului. Prin urmare, specialiștii în dermatologie pot personaliza un tratament pentru fiecare client, lucru care este mai dificil de realizat cu fillerele cu colagen. 

Programează-te acum la o procedura de injectare cu acid hialuronic!

Cât este de eficientă și cât costă mărirea buzelor cu acid hialuronic?
0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golÎnapoi în shop